Tweedehands auto kopen via het Internet

Tweedehands auto kopen via het Internet

Wilt u een tweedehands auto kopen dan is het verstandig om vooraf te bepalen welk type auto u zou willen kopen, hoeveel geld u wilt besteden en welke brandstof het meest geschikt is.

Oriënteren op internet

Alle tweedehands auto’s worden voorzien van een onafhankelijk keuringsrapport

Er zijn veel tweedehands autosites op internet. Maar wilt u een tweedehands auto kopen die bij u past dan is het verstandig eerst eens te kijken op de website van Bynco. Alle tweedehands auto’s op de website van Bynco.com hebben een gratis op te vragen Carfax raport met meer informatie over de auto.

Alle auto’s op de website van Bynco hebben een vaste prijs

Thuiswinkel gecertificeerd en RDW erkend

Bynco.com is RDW erkend en thuiswinkel gecertificeerd. Bynco.com maakt gebruik van een onafhankelijke derdengeldrekening bij GoCredible waar het geld op wordt gezet wanneer u betaald. Het bedrag wordt pas overgemaakt naar Bynco.com als u uw auto heeft geaccepteerd wanneer wij deze bij u thuis brengen.

Tweedehands auto kopen op internet met omruil garantie

Bynco.com staat voor een eerlijk en transparant verhaal voor wat betreft de toestand van de tweedehands auto op hun website. De daadwerkelijke kilometers, de toestand van de motor en de algehele staat van de auto. Daarom laten wij op de foto’s ook de eventuele schade zien. Mocht u toch niet tevreden zijn over de staat van de auto na aankoop dan heeft u ten alle tijden de mogelijkheid om een andere auto uit te kiezen of uw geld terug te ontvangen.

About Author

Lourens Rozema

Leave Your Reply