Nieuwe bumpers voor de Audi

Nieuwe bumpers voor de Audi

Vervelend nieuws om mee te beginnen. Mijn vrouw heeft laatst een auto ongeluk ervaren met onze Audi. Gelukkig geen blijvend letsel, maar wel flinke schade aan de auto. Beide bumpers zijn helemaal kapot, en zijn dus aan vervanging toe, zowel voor als achter.

Dus dat was wel even balen. Dus ik op zoek op het internet naar nieuw voor en achterbumpers. Want die zijn dus aan vervanging toe. Sowieso moesten we specifieke bumpers vinden voor ons model Audi. Al snel vonden we na wat zoekopdrachten binnen Google de volgende assortiment: https://www.carstyle.nl/exterieur/achterbumper.html. Ik gebruik van de zoek en filter functie, nou wat wil het toeval, na meerdere zoekopdrachten op tientallen websites, eindelijk een aanbieder van bumpers voor onze Audi. Gratis verzenden en retourneren, dus sowieso gelijk aan winkelwagentje toegevoegd.

Gelijk even kijken bij dezelfde aanbieder of ze ook achterbumpers hebben. En ja hoor, ook die hebben ik vond ze specifiek hier. Beide dus toegevoegd aan het winkelmandje. De bumpers hadden we binnen paar dagen binnen kan me niet meer herinneren hoe lang het specifiek duurde, maar was niet al te lang. Natuurlijk de garage gegaan hier in Dordrecht en de bumpers laten aanbrengen. So far so good.

De man van de garage merkte op dat het echt top kwaliteit bumpers zijn en dat ik een goede koop heb gemaakt. Beginnersgeluk vast want ik heb de ballen verstand van auto onderdelen en nog minder van bumpers. Maar goed altijd fijn om te horen dat je een juiste keuze gemaakt hebt door iemand die wel verstand van zaken heeft. Nu is de auto weer helemaal in orde, en rijd mijn vrouw weer rond in de Audi. Laten we hopen dat er niet meer een auto ongeluk zal zijn, mijn vrouw rijd een stuk voorzichtiger rond, we hebben nu betere bumpers dus betere bescherming maar goed zoals het gezegde gaat voorkomen is beter dan genezen.

About Author

Lourens Rozema

Leave Your Reply